Wyroby garmażeryjne — klasyczne specjały w nowych odsłonach
W polskiej tradycji kulinarnej od zawsze gościły na stołach takie specjały jak kaszanki, salcesony, czy pasztety. Dopiero z biegiem lat zaczęły kojarzy się jako najtańsze produkty, które niekoniecznie były zawsze zdrowe i smaczne. Odczarowujemy złą sławę wyrobów garmażeryjnych prezentując ich dobre strony. Wyrabiane przez nas przysmaki są zawsze świeże i przypominają te, które dawniej gospodarze samodzielnie przygotowywali po uboju zwierząt. Sięgamy do sprawdzonych, znanych od pokoleń receptur i odtwarzamy je w autorski sposób. Nie są to rzeczy powstające ze słabej jakości odpadków i produktów ubocznych powstających podczas przerabiania wieprzowiny, czy wołowiny, a pełnowartościowe wyroby cieszące się dobrą sławą. Sięgają po nie zarówno właściciele restauracji, jak i indywidualni smakosze. Dobrej jakości salceson, czy kaszanka może znaleźć się na stole obok tradycyjnej kiełbasy jako uzupełnienie deski wędlin. Takie przysmaki doskonale smakują samodzielnie lub w towarzystwie swojskiego chleba. To prawdziwa gratka dla koneserów i wielbicieli tradycyjnej kuchni. Zachęcamy do spróbowania.